Конференц зал

Дуже часто діловим людям доводиться шукати місце для проведення семінару, конференції чи симпозіуму. Такі зустрічі вимагають великий продуманості та відповідальності, адже приділити увагу кожному гостю, зробити його перебування на заході комфортним і цікавим, — не так і просто. Необхідно продумати все до дрібниць! І в цій справі важлива не тільки правильна підготовка, а й вибір відповідного конференц-залу. Саме від цього залежить, наскільки успішно пройде Ваш захід. Тому краще запланувати ділову зустріч.

Затишний і комфортний конференц-зал може легко вмістити до 60 осіб і ідеально підходить для проведення засідань, переговорів, конференцій, тренінгів, семінарів та інших ділових заходів. У залі для конференцій готельно-розважального комплексу  є все необхідне презентаційне обладнання. Технічне оснащення нашого залу — одне з кращих в місті. Такий конференц-зал задовольнить запити і вимоги навіть найвимогливіших клієнтів.

Якщо Вам потрібно чітко розпланувати бюджет, чітко вписується у відведений час, зверніться до професіоналів комплексу:

розроблять і запропонують на вибір кілька варіантів меню, кава-брейків та святкових обідів;

продумають багаторазово випробувану культурну програму на Ваш смак;

за бажанням допоможуть скоординувати захід, щоб не упустити жодного важливого моменту.

Завдяки цьому, час учасників буде заповнене цікавими подіями, що зробить зустріч приємним і незабутнім подією для всіх. І залишиться в пам’яті до наступної ділової зустрічі.