Яхт-клуб

Яхт-клуб запрошує власників всіх видів плавзасобів на навігацію 2014 року, а також пропонує стати його постійним членом.

На території яхт-клубу зареєстрована база-стоянка маломірних суден, підтверджена Свідоцтвом Держфлотінспекції України згідно з додатком 1 п. 2.2. «Правил безпечної експлуатації баз для стоянки маломірних (малих) суден», затверджених наказом Міністерства транспорту України від 16.04.2004 року № 642.

Причальний комплекс яхт-клубу спроектований і побудований відповідно до вимог та під наглядом Регістра судноплавства України, має відповідні класифікаційні свідоцтва на право експлуатації, що гарантує високий рівень безпеки.

На причалах яхт-клубу можуть розміститися до 70 суден (плавзасобів), які мають довжину до 60 футів. Причали нашого яхт-клубу обладнані швартовочного пристроями, електрораздаточнимі колонками, які забезпечують підключення кожного судна (плавзасоби) до мережі електроживлення. Питна вода подається безпосередньо до кожного судну.

Яхт-клуб також пропонує сервісне обслуговування водного транспорту. Детальніше про це читайте у відповідному розділі сайту.

В міжнавігаційний період Ви можете скористатися послугою зберігання судів в яхт-клубі. Крім того, ми пропонуємо послуги миття та прибирання судів.

У вартість стоянки входить: фіксоване місце стоянки і цілодобова охорона.

За умови оплати стоянки за весь календарний рік (літня і зимова стоянка), Ви отримуєте дисконтну карту, яка дає можливість користуватися послугами ресторанно-готельного комплексу (ресторан, готель, конференц-зал, сауни) та студії танців «Big Dance »зі знижкою 10%.