Банкетний Зал

 

Якщо Ви бажаєте добре провести час в затишній обстановці, запрошуємо відвідати ресторан. Тут також можна організувати банкет, ділову зустріч, урочистий прийом, приватну вечірку або корпоративне свято, відгуляти весілля чи відсвяткувати день народження. Ресторан готельно-розважального комплексу — один з найпрестижніших в місті, заснований в 2003 році. За час своєї роботи завоював довіру і популярність серед відвідувачів. Тут чудова кухня, приємна спокійна музика, затишна обстановка, відмінне обслуговування і чарівні офіціантки.

 

Ресторан працює з 7 .00 і до останнього клієнта.

 

Наш ресторан славиться високою майстерністю кухарів, які пропонують європейську та східну кухню за оригінальною рецептурою. Основні страви нашої кухні — м’ясо та риба, але в меню також є величезний вибір салатів на будь-який смак, в тому числі і з морепродуктів. А якщо Вам захочеться покуштувати чого-небудь незвичайного — шеф-кухар ресторану приготує будь-яку страву спеціально для Вас!

 

Бар нашого ресторану теж вражає багатством вибору і величенним асортиментом алкогольних напоїв. Неймовірна кількість екзотичних коктейлів, марочних вин і коньяків, широкий вибір сигар! Вечорами в нашому розважальному комплексі працює один з кращих в місті шоу-балетів. До речі, двері ресторану відкриті з 7 ранку, а працюємо ми до останнього клієнта.