Комфорт у подорожі – запорука чудового відпочинку

Щоразу, повертаючись стомленими, після чергової екскурсії, мандрівники мріють дістатися ліжка. І якщо офісні меблі повинні бути практичними і зручними, то готельні меблі, а зокрема ліжко, повинні бути комфортними. Ширина ліжка – це своєрідний показник зоряності. Наприклад, для люксів та апартаментів допускається ширина ліжка від 1,5 – 2 метрів.

Для ліжка головне – ортопедична основа та зручне розташування. Для інших готельних меблів пред’являються переважно ергономічні вимоги, які стосуються вільного доступу до предметів.

Тобто всі меблі повинні бути розташовані так, щоб ніщо не перешкоджало її експлуатації, не були захаращені проходи, не створювалися б «тупики», які доводиться обходити. Тумбочки, багажниці, повинні бути виконані з якісного матеріалу і бути максимально функціональними і зручними.

Що стосується метражу готельного номера, то тут він залежить від обраного рівня зоряності. Готелі, яким присвоєно чотири або п’ять зірок, пропонують номери не менше 14 кв. метрів. У більшості випадків, людям, які приїхали гостювати та активно відпочивати у місті, цього буває достатньо. Якщо є мета заощадити на готельному номері, це можна зробити тільки за рахунок зменшення метражу номера, але не якості обслуговування або віддаленості готелю.